ESKİŞEHİR / ÇİFTELER - Çifteler Halk Eğitimi Merkezi

Feyzullah YAĞCI - Müdür

1977 yılında Adıyaman Kahta ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini doğduğu ilçede tamamladı. Atatürk Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl Adıyaman Gerger ilçesinde sınıf öğretmeni olarak atandı. Adıyamanda çeşitli okullarda Sınıf öğretmeni ve idareci olarak görev yaptı. 2014 yılında Eskişehir Barbaros İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. 2016-2023 yılları arasında Tepebaşı Nafiye-Hüseyin Küçükoğlu  Halk Eğitimi Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Anadolu Üviversitesi Sosyoloji bölümü mezunu olup, Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tezsiz yüksek lisans yapmıştır. YAĞCI, F. (2024). Dil Öğretimi ve Anadil Öğretiminin Türkçe Öğretim Programları Bağlamında İncelenmesi, konulu makale yayımlamıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.